Нега на нокти по отстранување на надоградба

Сите оние кои досега барем еднаш ставиле надградба на ноктите, знаат дека по отстранувањето на надградбата, природните нокти се слаби

Read more

Освежувачко и здраво „smoothie“ за добро утро

Претпоставуваме дека овие состојки, односно ова овошје ви е доста познато и често употребувано. Целата комбинација е доста вкусна и

Read more