Книга на неделата: „Новогодишен пречек“

Новогодишен пречек Автор: Александар Кујунџиски „Новогодишен пречек“ е новогодишна сликовница за читање, за дополнување, за доцртување, за боење и за

Read more

Болка во мускулите? Настинка?

Ви ја препорачуваме Реумагал® маст, која поседува вазодилататорно, благо анестетично, аналгетско, антисептично, експекторантно и антиинфламаторно  дејство. Реумагал® маста нанесена на болното место на кожата има

Read more

Фестивал на европска литература BookStar2018

„Антолог“ ја најавува добитничката на наградата „BookStar“ 2018 ВО СКОПЈЕ ДОАЃА СЛАВЕНКА ДРАКУЛИЌ, АВТОРКАТА НА ПРВАТА ФЕМИНИСТИЧКА КНИГА ВО ИСТОЧНА

Read more