Рецензија: Маска за масна кожа на лице

Sebo Vegetal е колекција наменета за нега на масна кожа на лице. Во себе содржи Бајкаласка прав односно пудра, која

Read more

Make up дрогериски новитети 2дел

2.Catrice Оваа пролет, една од најпопуларните дрогериски козметички компании Catrice , лансираше нова лимитирана линја која во себе содржи прекрасна

Read more

Make up дрогериски новитети – 1дел

Промената на одредена сезона значи и воведување на нови производи на пазарот. Кога станува збор за декоративната и препаративната козметика,

Read more

Марија: Пролетна хидратизација на кожата

Пролетна хидратизација на кожата на лицето Пролетта е период од годината кога временските  прометите кои ги носи со себе, предизвикуваат

Read more

Марија: Doctor’s antiacne линија за лице

Неодамна, во мојата колекција на козметички производи пристигнаа новитети на брендот Doctor’s, за што може да го погледнете целосниот „haul“ пост,

Read more