Книга на неделата: „Новогодишен пречек“

Новогодишен пречек Автор: Александар Кујунџиски „Новогодишен пречек“ е новогодишна сликовница за читање, за дополнување, за доцртување, за боење и за

Read more

Фестивал на европска литература BookStar2018

„Антолог“ ја најавува добитничката на наградата „BookStar“ 2018 ВО СКОПЈЕ ДОАЃА СЛАВЕНКА ДРАКУЛИЌ, АВТОРКАТА НА ПРВАТА ФЕМИНИСТИЧКА КНИГА ВО ИСТОЧНА

Read more