Болка во мускулите? Настинка?

Ви ја препорачуваме Реумагал® маст, која поседува вазодилататорно, благо анестетично, аналгетско, антисептично, експекторантно и антиинфламаторно  дејство. Реумагал® маста нанесена на болното место на кожата има

Read more

НОВИ производи од Галафарм

ХЕДГАЛ® РОЛ-ОН за главоболка, при стрес и напнатост, усовршено пакување и формулација на веќе постоечкиот Хедгал стик, со ментол и масло од

Read more

ГАЛАПРО® раствор за инхалација и инхалатор

Прополисот е смолеста супстанца која содржи различни видови на смоли, восоци, етерни масла, полен и други органски соединенија. Оваа супстанција има докажано имуностимулативни дејствија. На

Read more

Акција: Детска витаминска крема 250ml

BABYGAL® детска витаминска крема, 250ml, за секојдневна нега и заштита на нежната детска кожа. На акција – 10% во Тинекс.  Цена: 145ден  Акцијата трае

Read more

Реумагал за ослободување од болка – акција

Реумагал колекција од Галафарм, против: – Ревматски заболувања – Болки во мускулите – Настинка и воспаление на горните дишни патишта НА

Read more