Видео: Плетенки на 4 едноставни начини

Плетенките се постојано во тренд, па токму затоа, за оние кои сеуште не научиле како да ги сплетат нудиме видео со кое ќе научите како да ја истакнете Вашата убавина, нежност и женственост.

И уште една малку поинаква внатрешна плетенка од истата блогерка Missy Sue:

 

Е.С.

Photo1/youtube.com

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.