Видео: Совршено природен изглед на веѓи

Обликувањето на веѓите е важен чекор во рутината на шминкањето. Тие можат целосно да го променат Вашиот изглед.

Во овој туторијал можете да видите како да ги обликувате и обоите веѓите според цртите и обликот на Вашето лице, а притоа тие да изгледаат сосем природно.

 

И уште еден туторијал за обликување на кратки и ретки веѓи, кои секако изгледаат природно.

 

 

Е.С.

 

photo1/ holly.ie

*За примена на препораките во текстовите поврзани со здравје и исхрана, доколку е потребно, претходно консултирајте се со стручно лице.

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.