Галерија-Бојата на сенф и оваа есен актуелна

Секоја есен повторно ѝ се враќаме на оваа боја. Одлична е за комбинирање со другите есенски бои, но никако немојте да ја комбинирате со светли бои. Можете да ја комбинирате со сина, виолетова и зелена, кафеава и беж, црвена и портокалова, црна, сива и бела боја. Изборот е голем:

Џемпери и кардигани со боја на сенф.

Блузи и кошули со боја на сенф.

Фустани и здолништа.

Панталони со боја на сенф.

Капути со боја на сенф.

За дополнителен одличен изглед, нанесувајте светла шминка.

Е.С.

photos/pinterest.com, merricksart.com, wheretoget.it, thefoxandshe.com, shelookbook.com, chictopia.com, httglamradar.com, popsugar.com, justthedesign.com,  downcoatbuyonline.com, vandifair.com

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.