Видео: Секој сјаен кармин направете го мат

Мат-кармините во било која боја се апсолутен хит.

Баш би било штета да не го користите својот омилен сјаен кармин поради тоа што не е мат. Поради тоа, Ви нудиме брз трик како на својот сјаен кармин да му направите мат финиш.

Пронајдете го Вашиот сјаен кармин со пролетна боја и пробајте.

 

Подготвено од: Е.С.