Видео: Три лесни плетенки во форма на јаже

Некои фризури изгледаат одлично и со многу малку вложен труд. Овие плетенки во форма на јаже се лесни за правење и не одземаат многу време, а лесно можете да ги направите наутро пред да одите на училиште или на работа.

Оваа плетенка се прави со два прамени од косата, а не со три како стандардната плетенка.

Изгледаат забавно и веруваме дека ќе си ги правите повеќе пати. Погледнете го видеото и уште веднаш одбере си една.

 

Е.С.

 

photo1/ missysue.com

 

*За примена на препораките во текстовите поврзани со здравје и исхрана, доколку е потребно, претходно консултирајте се со стручно лице.

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.