Видео: 8минутни вежби за совршена половина

Женското тело во облик на песочен часовник посакува да го има скоро секоја жена. Со овие 8 минутни вежби, можеби нема да можете да го постигнете овој облик, бидејќи секако не сте предодредени за него, но барем ќе можете да ги намалите наталожените масти на пределот околу стомакот и половината.

Овие вежби се лесни и можете да ги правите и во домашни услови. Треба да ги правите 6 дена во неделата, а седмиот ден да направите пауза. Првите резултати можат да се видат уште во третиот ден, секако доколку во меѓувреме здраво се храните и имате плус некоја дополнителна активност.

Вежбите не се лесни, но не се ни тешки. Единствено што треба е да ги вежбате по ред.

 

Е.С.

 

photo1/ amazingfitnesstips.com

 

*За примена на препораките во текстовите поврзани со здравје и исхрана, доколку е потребно, претходно консултирајте се со стручно лице.

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.