Галерија: „Бандана“ марама за оваа есен

Пред да почне сезоната на плетени шалови или подебели марами, есента е одлично време за носење на бандана марамите.

Одлично се вклопуваат во било кој стил што го негувате. Даваат украсна нота на едноличната блуза или кошула, можете да ги носите наместо накит и дополнително, можат да Ве заштитат од студениот есенски ветер.

Можете да ги носите на работното место или при денско или вечерно излегување.

Погледнете ги нашите предлози со цел да добиете инспирација:

Е.С.

 

photos/pinterest.com, thefashioncuisine.com, stylecaster.com, shefinds.com

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.