Галафарм сезонски акции #1

Силк ленти за депилација 20бр, на попуст -10% , 169 ден , од 26.10 – 22.11.17 во РАМСТОР маркети

SILK

Плантагал, Медогал, Примогал и Слезогал сирупи на акција  од 01.11 – 15.12.2017,  во ЗЕГИН.

Медогал – од 101ден на 86 ден

Слезогал – од 75 на 65 ден

Примогал – од 76 на 65 ден

Плантагал – од 133 на 113 ден

SIRUP

3-SIRUPI

Sensilis МАСЛИНОВО, ОРЕОВО И БАДЕМОВО МАСЛО, 99ден, + 150 поени на Веро картичка во ВЕРО, од 09.11 – 21.11. 2017

MASLA-

Галапро спреј за грло со прополис, на акција – 10% , 164 ден во ЕУРОФАРМ, од 01.11-31.12.17

GALAPRO SPREJ

 

*За примена на препораките во текстовите поврзани со здравје и исхрана, доколку е потребно, претходно консултирајте се со стручно лице.

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.