Sensilis Face Care ДЕРМОГАЛ лосион за лице

Sensilis Face Care Дермогал лосион за лице 200ml, на акција – 10% од 23.11 -06.12.2017, во ВЕРО МАРКЕТИ

Sensilis® Face Care Дермогал лосионот нежно ги отстранува нечистотиите, ги стега порите и ја подобрува текстурата на кожата. Салицилната киселина прави благ пилинг на кожата и ги чисти затворените пори.

– Прави благ пилинг и ги чисти порите.
– Ги отстранува нечистотиите и ја oсвежува кожата.
Пакување: 200 ml

LOSION

*За примена на препораките во текстовите поврзани со здравје и исхрана, доколку е потребно, претходно консултирајте се со стручно лице.

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.