Реумагал за ослободување од болка – акција

Реумагал колекција од Галафарм, против:

– Ревматски заболувања

– Болки во мускулите

– Настинка и воспаление на горните дишни патишта

НА АКЦИЈА до 15.12 во ЗЕГИН :

-Реумагал Руска вода спреј за реума од 99 ден на 84 ден

-Реумагал Руска вода течност за реума од 94 на 80 ден

– Реумагал маст за реума и настинка од 178 на 151 ден

REUMAGAL-KOL

 

*За примена на препораките во текстовите поврзани со здравје и исхрана, доколку е потребно, претходно консултирајте се со стручно лице.

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.