Видео: 10 елегантни фризури за кратка коса

Сезоната на прославите и празниците е на прагот, па токму затоа дочекајте ги подготвени. Исто така, погодни се и за вечерни излегувања, па можете да ги пробате уште веднаш.

Повеќето од нив се лесни за правење, а некои се малку потешки и бараат повеќе време. Пронајдете си ја омилената меѓу овие 10 и заблескајте уште вечерва!

 

Е.С.

 

photo1 / youtube.com

*За примена на препораките во текстовите поврзани со здравје и исхрана, доколку е потребно, претходно консултирајте се со стручно лице.

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.