Есенски моден тренд: Џемпер и сатенски фустан

Есента е период кога сеуште можете да си ги носите омилените летни фустани, но кога малку ќе залади можете да наметнете и топол џемпер.

Погледнете ги новите тренди варијанти на џемпер со сатенски фустан за оваа есен:

2-2

3-3

4-4

5-5

6-6

7-7

Photos/ lucyswhims.com, favim.com, pinterest.com, wheretoget.it,

 

Е.С.

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.