Новогодишни елки во рустичен стил-галерија

Украсувањето на домот и на новогодишната елка веќе многумина го започнаа.

Доколку сеуште не сте почнале со украсување и воопшто немате идеја како да ја украсите Вашата елка оваа година, ние Ви нудиме галерија со елки во рустичен стил, кои во последно време станаа доста популарни. Дали и на Вам Ви се допаѓа рустичниот стил?

 

Е.С.

 

Photos/mirror.co.uk, mountainmodernlife.com, lillianhopedesigns.com, homeremediesrx.com, pinterest.com

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.