Галерија: Празнични џемпери

Овие џемпери можете да ги носите секој ден во текот на периодот на празниците. Иако по малку изгледаат детски, не си го скратувајте задоволството за да ги облечете. Тие, исто така, се топли, удобни и пријатни.

Можете да ги најдете со најразлични дезени и принтови од снегулки, новогодишни елки и сијалички, снешковци и дедо мразовци.

Погледнете го нашиот избор на празнични џемпери:

 

Photos/pinterest.com, theguardian.com

 

Е.С.

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.