Лесни и брзи младешки фризури (видео)

Иако зимскиот распуст сè уште трае, сепак ние Ви нудиме 15 различни фризури кои можете да ги направите за на училиште. Секако дека овие фризури можете да ги носите и кога сте излезени на кафе и исто така, одлични се и за повозрасните жени со младелашки дух.

Пронајдете си ја омилената или пак, научете се да ги правите сите, па во текот на 15 дена нема да имате потреба да размислувате што да правите со косата пред да излезете од дома.

 

Е.С.

 

photo/ playbuzz.com

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.