Удобни и тренди: Џемпери-ролка (галерија)

Џемперите со рол-крагна се повторно во мода. Не е важно дали крагната е потесна или поширока, или пак, самиот џемпер е потесен или XXL големина. Искомбинирајте го со добри панталони, фармерки или здолниште, облечете го омилениот капут и спремни сте за долги прошетки по студеното време.

Ви нудиме неколку идеи како да ги искомбинирате.

Photos/pinterest.com, justthedesign.com, wachabuy.com

 

Е.С.

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.