Стоплете се со меки, зимски шалови (галерија)

Ваквите зимски шалчиња кои наликуваат на ќебенца делуваат истовремено и слатко и женствено, особено карираните, интересни за комбинирање.. Пријатни се за носење, мекани и топли.

Во потоплите денови можете да ги носите како наметка прицврстена со колан, или пак, во студените денови свиткани околу вратот. Дури, можете да сошиете и неколку копчиња за да можете да го закопчате доколку го носите како наметка.

 

Е.С.

 

Photos/pinterest.com

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.