Нијанси на „темна русокоса“ за 2018

Доколку сакате некаква промена на бојата на косата, ова е совршено време за тоа. Промената на бојата на косата може да направи да изгледате како сосема друга личноста. Токму затоа, бидете внимателни околу изборот на најсоодветната нијанса за Вас.

Ви нудиме неколку идеи за Вашиот нов изглед. Сите нијанси на темна русокоса се убави, а уште поубави се кога се изработени со омбре или балајаж техника. Ги има најразлични, пепеласто сиви нијанси, златни, карамел нијанси, темен корен со русокоса нијанса на врвовите… Изборот е Ваш.

1-1

2-2

3-3

5-5

6-6

7-7

8-8

 

Е.С.

 

Photos/maneinterest.com,pinterest.com

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.