ГАЛАПРО® раствор за инхалација и инхалатор

Прополисот е смолеста супстанца која содржи различни видови на смоли, восоци, етерни масла, полен и други органски соединенија. Оваа супстанција има докажано имуностимулативни дејствија. На овој начин, прополисот го заштитува организмот од нападите на патогени микроорганизми и го зголемува имунитетот. Прополисот има антибактериско, антивирусно, антифунгално, антиинфламаторно и антиоксидативно дејство.

ГАЛАПРО® раствор за инхалација со прополис и ГАЛАПРО® инхалатор

!Овој производ може да го побарате на акциско намалување од 283 на 226 ден  во аптеките на ЗЕГИН, од 01.02 – 15.03.2018.

Дејството на прополис во Галапро® растворот за инхалација е збогатено со дејството на ментолот и активните компоненти на етерични масла од еукалиптус, нане, бор и жалфија. Се препорачуваат топли влажни инхалации за да се трансформира густата секреција во течна форма и да се олесни нејзиното отстранување од дишните патишта. Галапро® растворот за инхалација се препорачува за прочистување и одржување на проодноста на дишните патишта. Посебно се препорачува при состојби на: настинки, грип, акутни и хронични воспаленија на слузницата на усната шуплина и грлото, акутен и хроничен бронхит.

SLIKA-PROIZVOD

Пакување: 50 ml

*За примена на препораките во текстовите поврзани со здравје и исхрана, доколку е потребно, претходно консултирајте се со стручно лице.

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.

Произведува: Галафарм