„Smoothie“ на денот – вкусно и лесно

Вкусно, а толку едноставно Smoothie за подготовка. Потребни Ви се само:

  • 1 Банана,
  • 1 јаболко,
  • 1 дланка замрзнато шумско овошје кое дава дополнително освежување,
  • ½ вода или зависно од желбата за густина која ја посакувате,

а останатите декорации се по ваша желба…

shumsko

 

На здравје!

Ц.Б.