Зимски фаворит-Плишано крзнено палто/галерија

Плишаното крзнесто палто или Teddy coat, е зимско парче облека во кое се вљубивме веднаш.

Одлично е за во студените зимски денови. Изгледа елегантно, луксузно и стилски. Воедно е меко, нежно и топло.

А, ако го немате веќе во плакарот, Ви претставуваме неколку модели, одберете го најдобриот модел. :-)

Е.С.

 

photos/ pinterest.com

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.