Бел капут за грациозен изглед

Иако е пролет и времето веќе се затоплува, тоа не значи дека не можете да носите капути навечер кога времето е поладно. Иако тешки за одржување, белите капути несомнено го даваат изгледот на елеганција, привлечност, луксуз. Зошто ги обожаваме?

Бидејќи доволно е да облечете бел капут комбиниран со добри и соодветни чевли и не мора да се грижите од изборот на гардероба под капутот. Дури и да не сте задоволни од облеката што ја носите под капутот, тој ќе го среди тоа за вас. Доволна е самата грациозност на белиот капут…

 

Ц.Б.