Топли и шик чорапи над колена – галерија

Во студените зимски денови високите чорапи над колена сигурно ќе Ве стоплат. Можете да ги носите по дома или пак за излегување. Одлично можете да ги искомбинирате со некое мини здолниште, куси панталони или некој долг џемпер/туника. Исто така, можете да ги искомбинирате и со високи или ниски чизмички.

Ги има во најразлични дезени, составени од најразлични материјали. Но, сепак Ви ги препорачуваме топлите волнени чорапи, доколку сте зиморлива личност.

Погледнете го нашиот избор на модели:

Е.С.

 

photos/pinterest.com

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.