Удобни патики за невести

За да се чувствувате опуштено на Вашиот посебен ден, без притисок, а пред се удобно, одберете си токму такви чевли, кои ќе Ви бидат удобни со цел да го издржите целиот ден во нив и со кои ќе можете слободно да танцувате.

Ви предлагаме да ги разгледате овие модели на удобни патики, со интересен и поинаков дизајн на каков сме навикнале, кои ќе можете да ги носите во текот на свадбената церемонија, или во периодите кога ќе чувствувате дека сте заморени. Некои од овие модели можете да си ги украсите со лепење на чипка, бисери или светки.

2-2

 

3-3

 

4-4

 

6-6

 

7-7

 

Е.С.

Photos/pinterest.com

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.