Машки фризури-комбинација со брада (галерија)

Единствен начин да постигнете совршен изглед е да ги синхронизирате главата и лицето, односно косата и брадата.

И брадата и косата треба да бидат третирани како еднакви компоненти. Ви нудиме неколку предлози за тоа како брадата и косата треба да се надополнуваат. Одберете си го омилениот предлог и нареден пат кога ќе го посетите стилистот само покажете му ја посакуваната слика.

 

 

Е.С.

Photos/ pinterest.com

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.