Видео – ефективни вежби за нозе

Продолжуваме со вежбите за формирање и зајакнување на мускулатурата на телото. Овој пат имаме предлог-инспирација: вежби за нозе.

Ц.Б.

*Во врска со примена на препораките во текстовите поврзани со здравје, претходно консултирајте се со стручно лице.

Извор: You Tube Bodybuilding.com