Освежување со „Винилот“ парчиња облека-галерија

Во светот на модата овој материјал се проби преку транспарентните чевли на штикла, а сега преминува и на гардеробата, секако во најразлични бои. Но, најчестите бои се црвената и црната кои се најпогодни за комбинирање.

Облеката од винил е освежување на класичните кожни парчиња. Сјајниот материјал е вистински магнет за погледи, независно од тоа дали ќе носите здолниште, капут или панталони.

Бутиците веќе се полнат со облека од ваков материјал, па затоа Ве советуваме да отидете на шопинг.

Еве неколку идеи како можете да го комбинирате винилот:

Е.С.

Photos/pinterest.com

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.