Пролетни „спортски“ фустани со трака

Оваа сезона траките преовладуваат на модната сцена, без разлика на тоа дали ќе бидат изработени на блузи, панталони, фармерки или фустани.

Овие траки овозможуваат класичен спортски изглед. Доколку сте спортски тип, овие фустани се совршени за Вас. Се продаваат во најразлични бои со најразлични видови траки. Комбинирајте ги со патики, а доколку е малку постудено времето, можете да облечете и спортска јакничка.

Погледнете ги нашите предлози:

Е.С.

 

Photos/pinterest.com

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.