Велигденски маникир – галерија

На различни начини можете да го рефлектирате велигденското расположение со велигденски маникир.

Но внимавајте, без разлика на тоа дали ќе цртате зајчиња, јајца или пилиња, позадината секогаш треба да биде со пастелна боја.

Photos/pinterest.com

Е.С.

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.