Брзо решение – подготвени за на работа

Веруваме дека наутро најчесто немате време да се нашминкатe онака како што сакате а уште помалку да пробате некој нов трик на шминка или фризура. Но, кога ви недостига инспирација и сакате да се средите повеќе, погледнете го следното видео:

 

Ц.Б.