Идеи за пролетен маникир (галерија)

Пролетта повеќето не можат да ја замислатбез ново парче облека со цветен дезен, а уште помалку без цветни нокти. Со овој цветен маникир внесете свежина во Вашиот изглед. Со нежни бои отсликајте ја пролетта на Вашите нокти и имајте романтичен, нежен и суптилен изглед. Цветните дезени се доста едноставни за правење, па доколку сте малку креативни нема да Ви биде потребна помош, туку можете сами да си ги нацртате. На пазарот можете да најдете и стикери за нокти со цветен дезен, па уште полесно можете да ги залепите.

Во продолжение Ви нудиме неколку идеи, превземени од Pinterest, а Вие можете да експериментирате со боите:

Е.С.

 

Photos/pinterest.com

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.