Мисла 8

Јас не се лутам, но не заборавам. Б.Ц.

 

Секој почеток е тежок. Не се откажувајте при првата кочница. Б.Ц.

 

Сите ние сме луѓе. Сите грешиме. Грешките не не прават лоши луѓе ниту полоши од другите. Б.Ц.

 

Наместо да го замислуваат најдоброто, многу луѓе живеат во страв и замислуваат што се може да тргне наопаку. Ронда  Бирн, извадок од ,,Моќта’’