Видео: Плетенка во форма на цевка

Секогаш е добра прилика да го промените изгледот на Вашата фризура, а тоа да не биде стандардната внатрешна или надворешна плетенка.

Овој пат Ви ја претставуваме плетенката во форма на цевка. Во видеото одлично е објаснето како на најлесен начин можете да ја изработите оваа плетенка и на кој начин да Ви бидат поставени рацете и прстите.

Одлична е за топлите летни денови. Можете да носите една ваква плетенка, но можете да ја поделите косата на два дела и да направите две плетенки. Можете да ја носите стегната или разлабавена. Изборот е Ваш.

 

 

Е.С.

 

photo1/ dilei.it

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.