ПЛЕТЕНКА ЗА ТОПЛИТЕ ДЕНОВИ (видео)

Оваа плетенка е одлична за топлите денови кои претстојат. Можете да ја носите на двата начина како што е прикажано во видеото.

Едниот начин ќе Ви овозможи полежерен стил, додека пак вториот овозможува малку погламурозен стил.

Ве советуваме да го погледнете видеото и уште веднаш да си ја направите истата фризура.

 

 

Е.С.

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.