ДВОДЕЛНА ОБЛЕКА СО ИСТ ДЕЗЕН ЗА ПРОЛЕТ/ЛЕТО18

Зошто да се нервирате и да губите време при комбинација и избор на облека, особено наутро, кога можете да носите дводелна облека со ист дезен без да размислувате дали одговара едното со другото парче.

Оваа облека можете да ја носите на прошетки или дневно или вечерно излегување. Некои модели можете да ги носите и на работа. Искомбинирајте ги со сандали, патики или салонки и некоја убава чанта.

Ова се нашите предлози:

Photos/pinterest.com

Е.С.

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.