Омилени летни фризури за лето 2018

Летото е предизвикувачко време за игри за стилизирање на косата. Секако дека коњското опавче е најлесниот начин за оттргнување на косата од лицето, но Ве уверуваме дека има и други начини за постигнување на истиот резултат.

Плетенките и понатаму остануваат во тренд, а секако, лесни се и сами да си ги направите. Најдобар резултат имаат кај долгата коса, но одлично изгледаат и на боб фризура. Кај нив не е важно дали косата сега Ви е миена или пак сте ја измиле пред 3-4 дена. Најважно од сè е тоа што оваа сезона треба да имате „неуреден“ изглед на косата. тоа делува слатко и Ви овозможува младелашки изглед.

Погледнете ги нашите предлози:

1-1

3-3

4-4

5-5

 

Е.С.

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.

Photos/pinterest.com