Маникир со мотиви на цреши/ галерија

Во летната сезона, Ви предлагаме да си направите и нокти со мотиви од цреши. Доколку не можете сами да си ги изработите овие слатки и забавни нокти, одберете си некој од овие предлози и подгответе се за маникир во студио кај стручно лице.

Погледнете ја галеријата и инспирирајте се:

Е.С.

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.

Photos/pinterest.com