Тренди боја на коса за есен 2018

Иако летото трае сè уште, модните блогерки сепак се подготвуваат за новото годишно време.

Доколку Вашата боја на коса Ви е здодевна, Ви предлагаме да ја пробате новата боја на коса која ќе биде апсолутен хит. Станува збор за топлата бакарна боја.

Оваа боја целосно може да го промени Вашиот изглед, доколку е добро изработена. Погодна е за секого, односно одговара и на топлите и на студените тонови на кожата. Може да се направи и комбинација со посветли и потемни прамени или омбре.

Во продолжение Ви прикажуваме како би требало да изгледа посакуваната боја:

Е.С.

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.

Photos/pinterest.com