Топ 5 бои на кармини за есен 2018

Есенските бои на кармин се поврзани со „no makeup“ трендот.

Бојата на праската, нежно розовата и „nude“ нијансата ќе бидат најактуелни, за љубителите на страствените бои тука е црвената боја со розов подтон, а за најхрабрите – бојата на чоколадото.

БОЈА НА ПРАСКАТА.

1-1

НЕЖНО РОЗОВА.

2-2

NUDE“ НИЈАНСА

3-3

 

ЦРВЕНА СО РОЗОВ ПОДТОН.

4-4

БОЈА НА ЧОКОЛАДОТО.

5-5

Е.С.

 

*За примена на препораките во текстовите поврзани со здравје и исхрана, доколку е потребно, претходно консултирајте се со стручно лице.

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.

photos/stylecraze.com,

pinterest.com