Направете сами: Едноставни и брзи фризури

Брзото темпо на живот кое денес владее, бара од нас да бидеме побрзи и поефикасни во остварувањето на секојдневните активности. Но, во исто време да изгледаме средено и пристојно.

За таа цел, за Вас издвоив неколку интересни туторијали за брзи и интересни фризури кои може да ги направите сами во домашни услови  за само неколку минути.

фризура-2

 

SLIKA-2

 

SLIKA-3

 

SLIKA-5

 

Марија Ѓорѓијоска Анѓелеска, beauty-блогер и сопственик на блогот My Make Up Bag M