Сомот – фаворит материјал за есен/зима

Повторно во мода и во најразлични комбинации, нашиот фаворит – сомот,  апсолутен тренд за оваа есен и зима. Инспирирајте се од комбинациите кои ги одбравме за вас:

photos/pinterest.com

 

Б.Д

* Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeнa истата.