Прекрасни баретки за секоја комбинација

Оваа сезона посебно актуелни се баретките, во различни бои и материјали. Соодветни за секоја комбинација, од дневна до вечерна. Ви издвоивме неколку предлог-комбинации, и мора да признаеме дека изгледаат прекрасно во секоја комбинација, слатко и шик истовремено.

Инспирирајте се:

photos/pinterest.com

Б.Д

 

* Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeнa истата.