Мисла 9

Еден збор не ослободува од сета тежина и болка во животот. Тој збор е љубов. Софокле

 

Немој да минеш ниту миг во каење, зашто сопственото размислување за грешките одново те инфицира. Невил Годард

 

Ништо не доаѓа однадвор. Се доаѓа одвнатре. Невил Годард

 

Откога те знам, само еден е во моето срце. Б.Ц.