Брзи и едноставни make-up туторијали

Вчера тука можевте да погледнете неколку интересни и едноставни туторијали за фризури кои може да ги направите сами дома за само неколку минути.

Денес, за Вас издвоив неколку интересни туторијали за шминка кои ќе може да ги направите сами дома, а притоа лесно да ги вклопите во секојдневието, или да ги искористите како би направиле шминка за некоја посебна пригода.

make up 1

 

make up 3

 

make up 4

 

 

Марија Ѓорѓијоска Анѓелеска, beauty-блогер и сопственик на блогот My Make Up Bag M

насловна: maybelline.com