Книга на неделата: „Новогодишен пречек“

Новогодишен пречек

Автор: Александар Кујунџиски

„Новогодишен пречек“ е новогодишна сликовница за читање, за дополнување, за доцртување, за боење и за допишување.

Исполнета со разновидни илустрации и ведрина, во духот на празниците оваа книга е создадена со премногу љубов и желба за насмевки кај нашите наааајмали читатели. A има ли поубав подарок за едно дете од книга?

1-1

Издавач: Антолог

*Книжевен центар Антолог ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1

*Книжарница Антолог ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 31 лок.1 Скопје

+389 78 290 745

www.antolog.mk

Fb/Книжевен центар АНТОЛОГ

 

Купете online

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.